Zicht 2022

Retreat to revive

In de rust God ontmoeten

God ontmoeten

Het doel van de retraite? God ontmoeten! Zet tijd apart om Hem te horen en bij Hem te zijn.

Rust

De retraite is een tijd van rust. Uit het drukke leven stappen om bewust tot rust te komen bij God.

Vrouwen

Hoe fijn is het om met een gezellige groep vrouwen die hetzelfde verlangen hebben God te zoeken!

Heb jij ook zo’n verlangen om een weekend écht apart te zetten om God te zoeken, Zijn stem te horen en even uit de sleur te stappen?

We raken zo snel in de dagelijkse sleur. Het leven gaat snel, werk is druk en onze tijd met God verwatert ook een beetje. Ik vind het heerlijk om dan intentioneel tijd apart te zetten voor God, dat versterkt onze relatie en daar kom ik tot rust!

=

Gods stem verstaan

Hoe fijn is het om een weekend lang God te zoeken, samen met de groep maar ook persoonlijk. De retraite heeft als hoofddoel God ontmoeten, (her)connecten met Hem. Dat doen we o.a. door te luisteren naar Zijn stem.

=

Eventjes er hélemaal uit

Weet je wat we niét gaan doen in deze retraite? Volproppen met goede dingen. Juist in de rust en de stilte is het makkelijker om Hem te vinden. Dat is zo fijn aan een weekendje weg: je bent er even helemaal uit, je dagelijkse dag vergeet je even en je komt tot rust bij Hem.

=

Persoonlijk én samen

Deze retraite is voor vrouwen. Het is zo fijn om God te zoeken in een veilige, open en gezellige sfeer. Het vorige weekend liet zien hoe snel een groep vrouwen als vriendinnen kan voelen wanneer je met hetzelfde verlangen komt en je hart kan delen. Er is in het weekend genoeg tijd voor jezelf maar er zit ook zoveel kracht in de momentjes samen!

Niet zomaar een weekendje weg…

Vurig onderwijs en opdrachten

Weet je wat zo fijn is aan dit weekend? Je hoeft het even niet helemaal zelf te doen. Er is een programma met inspirerend onderwijs en je krijgt verschillende opdrachten door het weekend heen.

Persoonlijke begeleiding

Jij bent uniek, in jouw fase, persoonlijkheid en in jouw wandel met Jezus. Dat betekent dat je vragen kan hebben, heel specifiek in jouw situatie. Tijdens het weekend is er alle ruimte voor deze vragen of dingen waar je gewoon even over wilt sparren of voor wilt bidden!

Gezellig en stijlvol

I love mooie ruimtes, sfeervolle plekjes, borrelplanken en wildbloemenbosjes. Dat het een christelijk weekend is, vind ik des te meer reden om het ook gezellig te maken! Je zult dit terug zien in de accommodatie en het eten, samen genieten van Gods goedheid!

“God was zo aanwezig dit weekend.”

Wat was dit een fijn weekend om bewust mijn tijd op God te richten en te luisteren naar wat Hij wilde spreken. God was zo aanwezig dit weekend. Ik heb het als heel fijn en inspirerend ervaren om met een onbekende groep vrouwen in gesprek te zijn en van elkaar te leren. Op verschillende thema’s in mijn leven zijn er nieuwe zaadjes gepland en er antwoorden op vragen gekomen. Je wordt door een weekend stil te staan, geactiveerd om hier zelf verder op door te gaan met God om de dingen die gesproken zijn verder te onderzoeken. De Bijbelstudie, tools en antwoorden die gegeven werden helpen daar enorm bij. Marjolijn zorgde voor een fijne, warme en huiselijke sfeer…

– Ingrid –

“Een heerlijk weekend om alle dagelijkse drukte achter je te laten, tot rust te komen en de verbinding met jezelf en God weer even op te zoeken.”

Een heerlijk weekend om alle dagelijkse drukte achter je te laten, tot rust te komen en de verbinding met jezelf en God weer even op te zoeken. Marjolijns toerusting hierin is heel fijn; persoonlijk, open, laagdrempelig, maar wel diepgaand. Ze heeft echt hart voor wat ze doet en creëert een hele fijne setting waarin je je automatisch op je gemak voelt. Het programma was een goede afwisseling van in gesprek gaan, aanbidding, rustmomentjes en de uitdaging zoeken. Mooi om zo het jaar te beginnen en focus te vinden in wat me allemaal te wachten staat! 

– Titia –

“Voor het eerst voelt bidden niet meer als eenrichtingsweg.''

Het weekend zicht vond ik enorm inspirerend. Normaal gesprokken heb ik weinig christelijke mensen om mij heen. Soms mis ik wel eens verdiepende gesprekken over het geloof. Dit weekend kon ik al mijn vragen en twijfels kwijt bij Marjolijn en de andere meiden. Ook het stil zijn tijdens het gebed was vrij nieuw voor mij. Voor het eerst voelt bidden niet meer als eenrichtingsweg. Tijdens en na het weekend voelde ik mij een stuk rustiger en bewuster van het onzichtbare.  

– Nadine –

 

Zicht is iets voor jou als…

$

Je tijd apart wilt zetten om zelf en samen God te zoeken

$

Je God kent en wilt verdieping, luisteren en verfrissen

$

Je een vrouwelijke twintiger of dertiger bent

 

Wat gaan we precies doen?

 • Samen God aanbidden met worship
 • Verdiepend onderwijs over Gods stem verstaan
 • Verschillende opdrachten rondom Gods stem verstaan om God te ontmoeten
 • Creatieve afsluitopdracht om jouw indrukken vorm te geven
 • Gezellig samen eten en drinken (en misschien een late-night snack in de pyjama?)

Praktische info

 • Datum: vrijdagavond 18 t/m zondagmiddag 20 november 2022
 • Accommodatie: Een hip huis, je deelt je kamer met maximaal 1 ander persoon (losse bedden). 
 • Locatie: Nederland
  Definitieve locatie wordt later bekend gemaakt omdat deze afhankelijk van het aantal aanmeldingen is
 • Zicht heeft plek voor 5 vrouwen en gaat door vanaf 5 aanmeldingen. 
 • Het weekend is inclusief lunch en diner op de dag van aankomst (zaterdag), ontbijt en lunch op zondag. En natuurlijk snacks en drinken de hele tijd.

INVESTMENT

Meld je meteen aan en verzeker jouw plekje

Retraite

€250,-

 • 2 nachten in een mooie accommodatie
 • Heerlijk diner
 • Ontbijt, lunch en heerlijke tussendoortjes
 • Onderwijs, opdrachten en worship
 • Persoonlijke aandacht door de kleine groep van max. 9 vrouwen
 • Incl. toeristenbelasting en bedlinnen

Wil je er zeker van zijn dat je samen met je vriendin/zus kan komen? Meld je dan allebei tegelijk aan! 🙂

*Zicht gaat door vanaf 5 aanmeldingen, mocht het niet door gaan dan krijg je dit tijdig te horen en het volledige bedrag gerestitueerd.
*Vrijgesteld van BTW

Maar 5 plekjes...

Er is maar beperkt plek in de retraite om het cosy en intiem te houden. Zo is er alle ruimte voor vragen en begeleiding, maar ook om je terug te trekken.

NOG VRAGEN? LEES HIERONDER!

Veelgestelde vragen

Wat is de locatie?

De locatie wordt bekend gemaakt na het aflopen van de aanmelddeadline. Zo kan er een passende locatie voor de groepsgrootte gekozen worden. De locatie is sowieso in Nederland en je krijgt hem ruim op tijd via de mail te horen.

Wat zit er in de prijs inbegrepen?

De prijs is all-inclusive wat je nodig hebt tijdens het weekend. Dus twee nachten in een mooie accommodatie, maaltijden, materiaal voor de creatieve opdracht, begeleiding en bedlinnen. Het weekend begint ‘s avonds op 18 november en eindigt ‘s middags op 20 november.

 

Hoe groot is de groep?

5 vrouwen + mij dus we zijn met 6 in totaal.

Wat voor soort accommodatie is het?

Een leuke moderne locatie waar jij je op je gemak voelt. Je deelt je kamer met max. 1 andere vrouw. Kom je samen met een bekende? Dan delen jullie natuurlijk de kamer. De definitieve accommodatie wordt bekend gemaakt via de mail i.v.m. aanmeldingen en reserveren.

Heb je een vraag of wil je iets zeggen? Mail contact@marjolijndejong.com