Rust, Roeping en Relatie

Ik help je te groeien in je persoonlijke relatie met God

Wil je verdiepen in je relatie met God, Zijn stem leren verstaan en ontdekken wat jouw roeping is? 

Christelijk coach zeeland rust roeping relatie

DIT IS MIJN VERHAAL…

“Ik vond God en de kerk saai, maar nu wil ik vurig voor God en Zijn koninkrijk gaan!”

Wat is er veranderd? Nou, alles! Want God werd een persoonlijke God voor mij.

Een paar plekjes per keer

Ik vind het belangrijk om aandacht te hebben voor de mensen die ik coach, daarom neem ik maar een paar mensen te gelijk aan. Zo blijft er rust in mijn leven en zo ook in ons coachingsgesprek.

 

Laten we hier over in gesprek gaan… 

=

Roeping

Borrelt het van binnen? Verlang je er naar om in te zijn op de plek waarvan je weet dat God die geeft? God wil zijn wegen en zijn paden voor je openbaren, echt! 

=

Gods stem verstaan

Het leren verstaan van Gods stem heeft mijn leven op zn kop gezet. Ik hoef keuzes niet meer alleen te maken maar ik kan het samen doen. Hierdoor is religie voor mij veranderd in relatie. En dat is ook voor jou, jij kunt zijn stem leren verstaan!

=

Een persoonlijke relatie met God

Van religie naar relatie. Wanneer je proeft dat de Heer goed is en met jou wil wandelen net als met Adam en Eva door de tuin veranderd je beeld van God en veranderd je leven. Het is geen gissen meer wat God wil want je kan het aan Hem vragen tijdens het wandelen.

Getuigenissen

“Ze gaf me nieuwe inzichten en heeft mij aan het denken gezet. “

Ik heb een prettig gesprek met Marjolijn gehad. Hierbij vroeg ze door op een aantal punten maar hadden we vooral een heel mooi gesprek. Ze gaf me nieuwe inzichten en heeft mij aan het denken gezet. Voor herhaling vatbaar 🙂

Femke

1-op-1 gesprek

”Ze blijft naar God wijzen en weet ze Hem centraal te stellen in de gesprekken”

Marjolijn heeft me ontzettend vooruit geholpen in 1-op-1 begeleiding! Ze kan goed luisteren, stelt vragen waar je nog niet zelf over na hebt gedacht en helpt om zelf naar antwoorden te zoeken. Daarnaast blijft ze op God wijzen en weet ze Hem in de gesprekken centraal te stellen!

Merel

1-op-1 gesprek

Hoe is zo’n gesprek?

Tijdens een 1-op-1 is er alle ruimte voor jou, je vragen, je gedachten spinsels, je enthousiasme en je worstelingen. Voor sommige is het fijn om gewoon te beginnen met praten over een thema en dan komen er van zelf dingen naar boven of vallen dingen door het gesprek heen op een rijtje. Voor mij is het doel van een gesprek altijd dat jij aangevuurd bent en enthousiast wordt van God om in je relatie met God te gaan verdiepen.

=

Ontspannen en gezellig

Dat jij je ontspannen voelt is voor mij super belangrijk en een gesprek is ook veel leuker als het gezellig is. Dus tijden een 1-op-1 gesprek gaan we de diepte in maar is er ook tijd voor smalltalk. 

=

Zachtmoedig en direct

Mensen geven aan dat ik goed kan luisteren en zachtmoedig ben en tegelijk ben ik ook direct. En dan niet direct op een vervelende manier maar juist in liefde durf ik door te vragen, de moeilijke vragen te stellen en je uit te dagen.

=

Geen typische coach

Ik zeg het maar eerlijk, ik ben geen typische coach, misschien ben ik wel helemaal geen coach haha. Ik heb niet mn vraag en gesprekstechnieken klaarliggen voor ons gesprek en ook geen behandel plan. Ik bereid me voor door luisterend te bidden. Discipelschap, geleid door Gods Geest, dat is voor mij de kern. En als we het over luisterend bidden hebben, gaan we dat waarschijnlijk ook gewoon samen doen!  

 

Een 1-op-1 gesprek is voor jouw als

$

Je Hem kent en wilt verdieping in jouw roeping en Gods stem verstaan

$

Je tijd apart wilt zetten om zelf en samen God te zoeken

$

Je vanbinnen het verlangen voelt borrelen naar méér van God

LATEN WE SAMEN ONTDEKKEN

Wil jij dit? Laten we een afspraak plannen!

klik op de link hieronder dan plannen we iets in!

INVESTMENT

Mentoraat in jouw wandel met Jezus

Neem contact op!

Wil jij een traject met een andere hoeveelheid mentoraat momenten? Laten we in contact komen!

Mentoraat traject

Wat zit er bij:

  •  Één of meerdere online één-op-één gesprekken
  • 1 a 1,5 uur
  • Je krijgt persoonlijken opdracht mee

 

 Is de prijs een belemmering of heb je een vraag? Neem dan contact op via contact@marjolijndejong.com