christelijk coach rust roeping en relatie

WELCOME

Hey! Mijn naam is Marjolijn

Wat leuk dat je dit leest, zoals je hierboven ziet, is mijn naam Marjolijn. Mijn visie is om christenen bekend te maken met de levende God door het hebben van een persoonlijke relatie met Hem en het worden van een volgeling, een discipel van Jezus.

De Ontzagwekkende heeft mijn hart gestolen en ik wil mijn leven lang bij Hem zijn. Ik heb ontdekt dat als ik bij Hem ben en mezelf over geef aan Hem ik mezelf kan zijn en een leven met Hem nooit saai is.

Die openbaring, dat God persoonlijk is en met ons wilt bouwen aan Zijn koninkrijk, wil ik met jou delen!

SOME OF MY FAVES

Get to know me

Z

Altijd in voor een borrelplank

Ik geniet ontzettend van een mooie en goed gevulde borrelplank, lekker met vrienden of familie kletsen onder het genot van een hapje en een drankje.

Z

Baby gekkie

Ik vind babies en alles wat daar mee te maken heeft (die sokjes, come onnn) heel erg schattig! Zelf hebben wij geen kinderen maar die hopen we ooit zeker te krijgen.

Z

Getrouwd

Eind 2021 getrouwd met een hele leuke man, wij hebben onze hele bruiloft in 3 maanden gepland omdat we geloofden dat God ons vroeg om eerder te trouwen.

Z

Huismus

Ik geniet ontzettend van thuis zijn, huishouden en ons huis maken tot een fijne en knusse plek.

Z

Cat mom

 Wij hebben een hele lieve kat bij ons wonen genaamd Mo, hij is een prachtige Bengaal met een verleden van mishandeling en verwaarlozing en hij is nu wonder boven wonder een sociale huiskat.

Mijn verhaal

Van christen tot discipel

Ik ben een dochter van de Almachtige, Hij heeft mijn hart gestolen en ik geniet van het leven met Hem. Mijn naam is Marjolijn en ik kom uit Goes en ben getrouwd met een liefdevolle man. 

Ik studeerde aan de Breda University of Applied Sciences en ben daarna gaan werken in mijn kerk als Office Manager. 

Ongeveer vijf jaar geleden pakte God mijn hand stevig vast en begon hij een reis met mij. Hij had zoveel meer plannen voor mij dan ik had bedacht en ik had eigenlijk geen idee wie Hij nou echt was. Hij begon mij te laten zien dat Hij een liefde volle vader en dat Hij mij als zijn dochter wilde herstellen en vormen naar zijn hart. 

Die reis met hem bracht me naar Queenstown Nieuw-Zeeland waar ik een discipelschap training school over identiteit en roeping bij YWAM heb gevolgd.

In deze tijd in Nieuw-Zeeland, gevolgd door een outreach naar Papua-Nieuw-Guinea ontwaakte er in mij een hart voor het aanvuren van Christenen, ministery en leven door de leiding van de Heilige Geest. In de jaren daarna specificeerde dat hart zich naar de thema’s rust en roeping. 

Terug in Nederland gekomen heeft God mij meer geleerd over het omzien naar zijn zonen en vooral dochters via mentoraat, geestelijk leiderschap en het pionieren van een dispuut binnen Navigators Studentenvereniging Tilburg.  

Ik voel mij geroepen om christenen aan te vuren om nog dieper te gaan in de relatie met Jezus en te wandelen vanuit de kracht en leiding van de Heilige Geest.  

En nu? Ben ik nog steeds op reis, elke dag lerende, wankelend en vastberaden. 

JE BENT HIER VAST NIET TOEVALLIG

Zullen we in contact komen? 

Je las net mijn verhaal, ik ben benieuwd naar jouw verhaal!